ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΓΑΛΑ
ΓΑΛΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΥΧΟ
ΞIΝΟΓΑΛΑ
ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ & ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
ΠΑΓΩΤΑ ΑΓΝΟ Οικογενειακά
ΒΟΥΤΥΡΟ & ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΦΕΤΑ & ΛΕΥΚΑ ΤΥΡΙΑ
ΑΛΛΑ EIΔH ΤΥΡΙΩN
ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΧΑΜΗΛΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ
ΧΥΜΟΙ
ΝΕΡΟ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 
  ΑΓΝΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Ε.
  New Page

 

Παράδοση, πείρα και τεχνογνωσία από το 1950.

Η ΑΓΝΟ Βιομηχανία Γάλακτος Α.Ε. ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1950 στην Θεσσαλονίκη ως η πρώτη βιομηχανία παστερίωσης και εμφιάλωσης γάλακτος στην Β. Ελλάδα. Με το αγαπημένο γάλα ΑΓΝΟ μεγάλωσαν ολόκληρες γενιές.

Σήμερα, εφοδιασμένη με την πολύτιμη πείρα και τεχνογνωσία των 50 και πλέον ετών της και εξοπλισμένη με ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο και μηχανολογικό εξοπλισμό της πιο νέας τεχνολογίας, η ΑΓΝΟ συνεχίζει να πρωτοπορεί. Προσφέρει στην ελληνική αγορά απολαυστικό και ολόφρεσκο γάλα, σε  ειδικά μελετημένη συσκευασία Tetratop της Tetrapak, ώστε να προστατεύει το γάλα και την υψηλή διατροφική αξία των συστατικών του με τον πιο ασφαλή τρόπο και να διατηρεί αναλλοίωτη την φρεσκάδα του.

Το γάλα ΑΓΝΟ είναι 100% φρέσκο, ελληνικό και ποιοτικό. Προέρχεται αποκλειστικά από επιλεγμένα και ελεγχόμενα αγροκτήματα της κεντρικής Μακεδονίας, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τις εγκαταστάσεις της εταιρίας. Η κτηνοτροφική μονάδα κάθε παραγωγού είναι εξοπλισμένη από την ΑΓΝΟ με αυτόψυκτη δεξαμενή (παγολεκάνη), όπου τοποθετείται το γάλα αμέσως μετά την άμελξη. Στην συνέχεια συλλέγεται από τα βυτία γάλακτος της εταιρίας, τα οποία διαθέτουν αυτόματο σύστημα συλλογής, δειγματοληψίας και καταγραφής του γάλακτος και μεταφέρεται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της ΑΓΝΟ. Εκεί το γάλα ελέγχεται, παστεριώνεται, ομογενοποιείται και συσκευάζεται κάτω από την συνεχή και άγρυπνη παρακολούθηση του άριστα εκπαιδευμένου επιστημονικού προσωπικού της εταιρίας.

Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες κάθε ημέρας αρχίζει η διανομή του φρέσκου γάλακτος ΑΓΝΟ με τον στόλο των ψυγείων αυτοκινήτων της εταιρίας στα σημεία πώλησης, ώστε να φτάσει ολόφρεσκο στον καταναλωτή με το ξημέρωμα της νέας ημέρας.

 

Όπως το φρέσκο γάλα ΑΓΝΟ, έτσι και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα ΑΓΝΟ, είναι υγιεινά προϊόντα άριστης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης.

Απολαύστε τα και χαρίστε στον οργανισμό σας την υγεία, τη ζωντάνια και την ευεξία που του αξίζουν, κάθε μέρα!